29 °C
tiszta égbolt
2024. június 22., szombat
Paulina

Justin Bieber friss pocakos fotókat osztott meg terhes feleségéről

2024. május 24.
14.8181
Mariann profilja, adatai
Mariann
Alig két hete derült ki, hogy a kanadai énekes hamarosan édesapa lesz, ugyanis feleségével, Hailey Bieberrel első közös gyermeküket várják, aki a nyár végén fog megszületni, most újabb pocakos képek jelentek meg a közösségi médiában.

A pár valószínűleg már alig várja, hogy szülővé válhassanak és az életük egy új szakaszába lépjenek. Erről árulkodnak azok az új fotók, melyeket Justin Bieber osztott meg közösségi oldalán. Látszik, hogy Hailey-nek már egészen nagy a pocakja, a hírek szerint nyár végén fog megszületni a baba.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy kisfia vagy kislánya fog születni a párnak. Mindketten nagyon boldognak tűnnek, miközben korábban felröppentek olyan hírek, hogy Justin és Hailey kapcsolata megromlott, sőt sírós képeket is megosztott magáról az énekes. Sok időt töltenek együtt, hiszen Justin már jó ideje nem vállal koncerteket a mentális egészségének megőrzése miatt.

édesapa lesz, ugyanis feleségével, Hailey Bieberrel első közös gyermeküket várják, aki a nyár végén fog megszületni, most újabb pocakos képek jelentek meg a közösségi médiában.'>