9 °C
erős felhőzet
2024. április 21., vasárnap
Konrád

Jövőre Sam Smith is fellép a Sziget fesztiválon

2023. december 12.
23.4121
Mariann profilja, adatai
Mariann
Hazánk legnagyobb zenei fesztiválja felfedte a 2024-es fellépőinek első névsorát, melyben több nagyágyú is szerepel, többek között az Oscar-, Golden Globe és több Grammy-díjat is bezsebelő Sam Smith, valamint Martin Garrix.

Idén Billie Eilish volt a legnagyobb fellépője a Sziget fesztiválnak, jövőre pedig érkezik Sam Smith, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint például az Unholy vagy éppen a Stay with Me. Hatalmas showval érkezik majd a Nagyszínpadra sok rajongó örömére. Érkezik még Martin Garrix, aki valószínűleg a legjobb bulizós zenéket fogja magával hozni.

Érkezik még a londoni rapper és dalszerző Stormzy, Louis Tomlinson, Four Tet, a Crystal Fighters és a techno szerelmesi nagy örömére Richie Hawtin. Kádár Tamás, a Sziget főszervezője elárulta:

Már az idei Sziget alatt rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk azzal kapcsolatban, hogy mekkorát fejlődött a fesztivál szinte minden téren a 2022-es Szigethez képest, az eddigi early bird jegyeladásokból pedig azt látjuk, hogy hatalmas az érdeklődés a 2024-es fesztiválra.