7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Jövő héten ismét megnyitja kapuit a GardenExpo 2023

2023. március 18.
39.2871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Idén ismét megrendezésre kerül hazánk egyik legnépszerűbb és legnagyobb kertépítési- és kertberendezési kiállítása, ahol a látogatók megismerkedhetnek az idei trendekkel, valamint a legfrissebb újdonságokkal.

Március 24-26. között kerül megrendezésre a GardenExpo 2023, a Budapest Sportarénában, ahol nem csak a kert, hanem a wellness és a gasztronómia is főszerepet kap. Az idei évben a természet áll mind a beltéri, mind a kültéri terek berendezésében a stílusválasztás középpontjában. Legyen szó kerti bútorokról, árnyékolókról, medencékről, kerti gépekről vagy épp szerszámokról, a kiállítás idén is egy tető alá hozza hazánk legnagyobb kerti kínálatát.

A legújabb előrejelzések alapján az időjárásálló bútorok, lámpák és kiegészítők immáron ugyanolyan kiváló minőségűek, mint a beltéri modellek, és elegánsabbak, mint valaha. McMenemy Márk az ökologikus kertészkedés fortélyaiba, V. Topor Erika a vegyszermentes és fenntartható kert rejtelmeibe avat be minden érdeklődőt. Az esemény idén is több nyereményjátékkal készül, a fődíjak között kerti garnitúra, Kamado grill és robot fűnyíró is található, ráadásul a belépőjegyek ára teljes értékében levásárolható az Oázis kertészetekben.

Jövő héten ismét megnyitja kapuit a GardenExpo 2023 - 2. kép