8 °C
borús égbolt
2024. február 25., vasárnap
Géza

Jól reagál Cinthya Dictator a sugárkezelésre

2013. december 10.
5.1951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Jó hírek érkeztek Varga Viktor párjával, Cinthya Dictatorral kapcsolatban, akinél néhány hónappal ezelőtt nyirokcsomórákot diagnosztizáltak az orvosok, ám a pár a sokkoló hír ellenére sem omlott össze, nemrégiben pedig kiderült, hogy a celeb nagyon jól reagál a sugárkezelésre.

Cinthya állítása szerint a kezelések hatására már a felére zsugorodtak a nyakán található rákos daganatok, aki ezek alapján még magabiztosabb abban, hogy teljesen felgyógyul a halálos kórból, amire az is ösztönzőleg hat, hogy korábban édesanyja is sikeresen felvette már a harcot a betegséggel.

Az Édes élet sztárja korábban átesett egy operáción, amelynek során kiderült, hogy a betegség egy kevésbé agresszív fajtájától szenved, így Cinthya Dictator nem szorul kemoterápiára, aminek köszönhetően a rettegett hajhullástól is megmenekült a sztár.

Gyógyulását mi sem bizonyítja jobban, minthogy a celeb a Sztárban sztár pénteki adásában már boldogan mosolygott a nézőtérről, holott Cinthya komoly fájdalmaktól szenved, a sugárkezeléstől ugyanis állítása szerint állandóan fáj a torka, nehezen nyel és a feje is gyakran görcsöl.