29 °C
tiszta égbolt
2024. július 20., szombat
Illés

Jennifer Aniston üzeneteket váltott Matthew Perryvel a halála napján

2023. december 13.
23.0421
Mariann profilja, adatai
Mariann
Szinte sokkolta a világot, amikor október végén kiderült, hogy otthonának medencéjében elhunyt a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry, akit sokan Chandler Bingként ismerhettek meg, most egy érdekes titkot árult el színésztársa.

Matthew és Jennifer Aniston között nagyon szoros barátság alakult ki az évtizedek során, sokszor támogatta függőséggel küzdő színészt Aniston. Ezért is viselte meg annyira a színésznőt, barátja elvesztése, aki most elárulta a Varietynek adott interjújában, hogy Matthew halála napján még váltottak üzeneteket.

Aniston szerint Matty boldog volt és egészséges, nem küszködött semmivel, még edzeni is elkezdett, hogy formába lendüljön. Nagyon hiányzik neki a barátja. Az elsődleges toxikológiai vizsgálat eredményei szerint nem volt kábítószer a színész vérében, ám a további eredményekre még várni kell.
kiderült, hogy otthonának medencéjében elhunyt a Jóbarátok sztárja, Matthew Perry, akit sokan Chandler Bingként ismerhettek meg, most egy érdekes titkot árult el színésztársa.'>