6 °C
tiszta égbolt
2024. április 23., kedd
Béla

Itt a Coca-Cola körömlakk!

2014. június 16.
2.3331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Szó szerint üdítő színű nyári körömlakk-kollekcióval jelent meg a piacon az OPI, akik limitált példányszámban ugyan, de a világ legismertebb üdítőital-márkájával inspirált kozmetikumot mutattak be, ezáltal a cég minden egyes termékéhez választhatunk már hozzáillő körömfestéket is.

Az OPI kilenc árnyalatot mutatott be, így a Coca-Cola, a Coca-Cola light a Coca-Cola zero, a Coca-Cola cherry, a Vanilla Coke, a Sprite, a Fanta narancs és Fanta szőlő is ihlettek egy-egy színt, amelyek természetesen a legfrissebb nyári trendekhez kerültek igazításra.

Suzi Weiss-Fischmann, az OPI alapítója és elnöke így nyilatkozott a kooperációról:
Mindig azt vallottam, hogy a körömlakk alapvetően befolyásolja a megjelenésünket, sőt az életszemléletünket.

... Az új kollekció gondosan megtervezett árnyalatai nemcsak a Coca-Cola top üdítőit idézik meg, hanem azoknak a nőknek a stílusát is kifejezik, akik kedvelik ezeket a termékeket: az elbűvölő klasszikustól a vagány, trendi színekig.

A Nőihírek.hu csapata is szemügyre vette már a különféle árnyalatú körömlakk-különlegességeket, és mindannyiunknak nagyon tetszettek az ötletes, kreatív színek, és a trendi elgondolás. A termékek júniustól kerülnek a hazai boltok polcaira is, méghozzá 2990 forintos ajánlott fogyasztói áron.
Mindig azt vallottam, hogy a körömlakk alapvetően befolyásolja a megjelenésünket, sőt az életszemléletünket.'>