23 °C
szórványos felhőzet
2024. június 14., péntek
Vazul

Itt az új mosószer, amihez nem kell extra öblítőt használni

2024. május 08.
15.0731
Mariann profilja, adatai
Mariann
Rengetegen szeretjük a frissen mosott ruha illatát, amihez sokunknak valamilyen emlék vagy érzelem is társul, hiszen az illatoknak sokszor jelentése van a számunkra, az Ariel pedig elhozza nekünk ezt az érzést a legújabb termékcsaládjukkal.

A parfüm szó a latin "per fumum", azaz "füstön keresztül" kifejezésből származik, melynek nagyon hosszú története van, ahogy az illatosított háztartási termékeknek is. Az ókori házvezetőnők például illatos vizet locsoltak a tiszta padlóra és a párnákra, az ágyneműket aromás gyógynövényekkel szórták be, a ruhákat pedig cédrusládákban tárolták.

Manapság már kicsit könnyebb dolgunk van, hiszen a mosószerek mellé szeretünk öblítőket használni, melyeknek illata hosszan megmarad a ruha anyagában. Az Ariel márka megalkotta az új +Touch of Lenor Amethyst Flower és +Touch of Lenor Fresh Air mosószereket, amelyek szekrényben tárolt ruhák esetén akár 2 héten át tartó frissességet biztosítanak a ruháknak. Mosásnál ehhez nem kell pluszban öblítőt is adunk, mivel a formula már benne van a mosószerben.