20 °C
erős felhőzet
2024. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Itt az új fürdőszobatrend: hódítanak a színes szerelvények és bútorok

2023. június 20.
19.6631
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ha fürdőszoba felújításon gondolkozol, akkor érdemes lesz megtekinteni az idei trendet, ahol hódítanak a különféle színek, legyen szó vizes szerelvényről vagy éppen bútorról, a Barbie láz itt is érvényesül a rózsaszínnek köszönhetően.

Az elmúlt években sokat változtak a fürdőszobatrendek, megjelentek például a fekete vagy éppen az arany színű csapok és kiegészítők, ám idén nem csak ezek lesznek színesek, hanem a fürdő többi eleme is. Az 1970-es években sokszor láthattunk avokádó és babarózsaszín fürdőket, és mostanság egyre többen szavaznak ismét erre.

A legnépszerűbb lakberendezési szakértők is a színekre szavaznak, ha fürdőről van szó. Nyugodtan választhatunk fehér mosdókagyló helyett zöldet, kéket vagy akár sárgát is. De ugyanez vonatkozik a fürdő többi elemére is, a WC-re és még a zuhanyzóra is. Natasha Lyon belső- és lakberendezési tervező szerint a fürdőszobát ugyanúgy kell kezelni, mint bármely más helyiséget a lakásban. Tehetünk például egy fotel és egy párnát is a helyiségbe, vagy szobanövényekkel is feldobhatjuk.

Itt az új fürdőszobatrend: hódítanak a színes szerelvények és bútorok - 2. kép


Itt az új fürdőszobatrend: hódítanak a színes szerelvények és bútorok - 3. kép


Itt az új fürdőszobatrend: hódítanak a színes szerelvények és bútorok - 4. kép


Itt az új fürdőszobatrend: hódítanak a színes szerelvények és bútorok - 5. kép