23 °C
erős felhőzet
2024. június 16., vasárnap
Jusztin

Itt a Ray-Ban Reverse napszemüveg, melynek lencséje egyedülálló a világon

2023. július 09.
22.6821
Mariann profilja, adatai
Mariann
A világ egyik legismertebb szemüveg gyártója a Ray-Ban ismét belevág az ismeretlenbe, ugyanis a közelmúltban bemutatta legújabb Reverse névre keresztelt kollekcióját, ahol most nem a keretek kapták a főszerepet, hanem a lencsék.

Négy jól ismert uniszex napszemüveg keretét teljesen homorú lencsékkel mutatja be most a márka, ami futurisztikus kinézetet kölcsönöz a szemüvegeknek. A tökéletes mérnöki tervezésnek és innovatív gyártástechnológiának köszönhetően a lencsék a hagyományos konvex helyett konkáv ívet kaptak, miközben nem veszítettek eddigi precíz optikai tulajdonságaikból.

A magas minőségű tükröződésgátló kezelés eredményeként a lencsék 70%-kal csökkentik a szem számára legérzékenyebb hullámhosszok visszatükröződését. Az ergonomikus kialakítású, univerzális keretekkel a Ray-Ban Reverse Aviator, Wayfarer, Caravan és Boyfriend modellek finoman követik az állívet, hogy a lehető legtökéletesebben illeszkedjenek és harmonizáljanak minden arcformához. A kollekció olyan alternatív anyagok felhasználásával készült, mint a bioalapú nejlonlencsék, bioalapú acetátkeretek és a 100%-ban újrahasznosított csomagolás, kártya és törlőkendő.

Itt a Ray-Ban Reverse napszemüveg, melynek lencséje egyedülálló a világon - 2. kép


Itt a Ray-Ban Reverse napszemüveg, melynek lencséje egyedülálló a világon - 3. kép