13 °C
borús égbolt
2024. február 22., csütörtök
Gerzson

Ismét részegen alakított Harry herceg

2014. június 23.
2.0331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Noha Harry herceg mindig is igazi botrányhős volt, amikor ivott, azonban az angol királyi család sarja az utóbbi hónapokban kicsit visszafogta magát.

Az elmúlt hetekben azonban újra megdöbbentő hírek láttak napvilágot a hercegről, akiről már korábban megtudtuk, hogy hazánkban járt egy esküvő miatt, és egy Párkány melletti kastélyszállóban töltött egy hétvégét.

Már akkor érkezett néhány döbbenetes hír, amelyek a herceg ittasságáról szóltak, de a felvidéki szálloda egyik alkalmazottja nemrégiben arról számolt be, hogy Harry kicsit ittasabb volt a kelleténél, sőt mi több, egyik este még személyes tárgyait is a bárban felejtette, amit aztán a híreket kiszivárogtató pincér vitt utána.

A felszolgáló a a Mail on Sunday magazinnak számolt be arról, hogy Harry herceg nagyon örült, amikor visszakapta tárcáját, sőt mi több, néhány szót még váltottak is egymással, amiből kiderült, hogy a királyi sarj nagyon élvezi a mulatságot, mert végre átlagos ember lehet, és nem kell hercegi mivoltával törődnie.

Harry egyébiránt barátaival mulatott az esküvőn, és literszámra itták a Bloody Mary-t, amit a pincér szerint tízesével kértek, így alig tudták szállítani nekik a rendelt mennyiséget.

A tömény alkohol egyébiránt meg is tette hatását, a sok rumos kóla miatt ugyanis míg egyik este tárcáját hagyta a hotel bárjában, addig másnap szó szerint italozás közben aludt el a herceg, aki vélhetően ismét megkapja majd a magáét a királynőtől, hogy ismét a királyi családhoz méltatlan viselkedést mutatott.