9 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Ismét itt a Dermo Roadshow

2023. május 07.
32.1631
Mariann profilja, adatai
Mariann
Immáron második alkalommal indul el az ország 40 Kulcs Quality Patikájában a Dermo Roadshow, melynek keretében a vásárlók bőrápolási szakértőktől kérhetnek tanácsokat, továbbá megismerkedhetnek a patikákban található dermokozmnetikai termékekkel.

A Kulcs Patikák három évvel ezelőtt indította el Kulcs Quality Programját, melynek célja, hogy magas minőségű szolgáltatásokat nyújtsanak a vásárlóknak, és új látásmóddal közelítsék meg az egészségügyi szolgáltatásokat. Ahhoz, hogy a "Quality" címet elnyerje egy Kulcs Patika, komoly változtatásokat kell eszközölni, mint termékkínálatban, mint belső építészetben.

A program sikerességét mutatja, hogy már 40 Kulcs Quality Patika működik az országban, és továbbiak nyitása várható az idén. Tavaly novemberben indult útjára a Derma Roadshow, mely idén május 2-31. között a Quality Patikákban és online lesz elérhető. A legfontosabb téma a bőrápoláson belül most a napvédelem lesz, hiszen még mindig kevesen vannak tisztában azzal, mennyire fontos a napvédelem - akár egész évben. Profi tanácsadók segítenek megtalálni a megfelelő bőrápolási terméket.

Mindezek mellett pedig van lehetőség nyereményjátékban részt venni. A játékban két egyszerű kérdés megválaszolásával és néhány adat megadásával lehet részt venni. A főnyeremény egy 4 főre szóló exkluzív wellness nap a Lupa Beach-en, továbbá ajándékcsomagokat és Kulcs Patikák arctörölközőt is lehet nyerni.