8 °C
borús égbolt
2024. február 25., vasárnap
Géza

Irina Shayk most éppen exével, Bradley Cooperrel nyaral

2023. augusztus 28.
25.0341
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az orosz szupermodellt nemrégiben még az NFL sztárral, Tom Bradyvel látták együtt, amint több éjszakát is együtt töltöttek, most azonban a híresség egykori exével, Bradley Cooperrel nyaral, akivel egyébként nevelnek egy közös gyermeket is.

Már nem először fordul elő, hogy a két ex, Irina Shayk és Bradley Cooper együtt nyaralnak, ugyanis a közös gyermekük miatt mindig szoktak ilyen eseményeket szervezni. Ám az már meglepőbb, hogy a modell közösségi oldalán félmeztelen fotókat osztott meg magáról és Bradley-ről is.

A 37 éves Shayk és a 48 éves Cooper négy együtt töltött év után 2019-ben szakítottak, de többször felmerült, hogy ismét összejönnek, sőt egy második közös gyermek gondolata is fellobbant bennük. A fotók alapján most is azt lehetne hinni, hogy a pár között valami alakul, ám két hete Irina még Tom Bradyvel volt együtt.

Irina Shayk most éppen exével, Bradley Cooperrel nyaral - 2. kép

látták együtt, amint több éjszakát is együtt töltöttek, most azonban a híresség egykori exével, Bradley Cooperrel nyaral, akivel egyébként nevelnek egy közös gyermeket is.'>