9 °C
enyhe eső
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Indulhat a tavaszi túrázás, megérkezett a Fjallraven 2023-as tavaszi-nyári kollekciója

2023. március 12.
45.3881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ahogy melegszik az időjárás és hosszabbodnak a nappalok, egyre több embert vonz a természet, hogy ismét felfedezze, ám a tavasz szeszélyes is tud lenni, éppen ezért érdemes beszerezni a svéd outdoor márka legújabb kollekciójának a darabjait.

Idén is több új darabbal bővült a Fjällräven tavaszi-nyári kollekciója, mely tökéletes választás amatőr és profi túrázók számára. A svéd túrafelszerelés-gyártó új tavaszi-nyári kollekcióját a szélsőségesen változó időjárási körülményekhez igazítva alkotta meg. Az új HC Hydratic Trail dzseki kifejezetten esős időszakra tervezték, hiszen vízálló és légáteresztő is egyben. Tökéletes választás a tavaszi réteges öltözködéshez, több funkcióval is ellátták.

Az idei tavaszi-nyári szezon új darabja, aHigh Coast Shade Dress ingruha a női igényeknek megfelelően lett kialakítva. A G-1000 Air Stretch anyagának köszönhető remek szellőzésével, laza és légies szabásával tökéletesen megfelel a meleg, ám szeszélyes időjárásnak. A svéd outdoor márka természetesen nem feledkezett meg a férfiakról sem. Több új ruhadarabja mellett a tavaszi túrázáshoz a Greenland Trail Trousers strapabíró nadrágot ajánlja, ami G-1000 Eco anyagból készült, előre formázott térdekkel.

Indulhat a tavaszi túrázás, megérkezett a Fjallraven 2023-as tavaszi-nyári kollekciója - 2. kép