0 °C
borús égbolt
2023. december 02., szombat
Melinda, Vivien

Indul a jelentkezés a Miss Balaton 2016 szépségversenyre

2016. április 15.
3.9161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Tegnapi napon nyitotta meg kapuit ismételten a Miss Balaton 2016 szépségversenyre, melyet egy látványos bikini show-al egybekötve jelentettek be.
 

A versenykoordinátori széket ismét Horváth Éva foglalja el, de mellette több hazai modell és egykori szépségkirálynő fogja mentorálni és segíteni a jelentkező lányokat.

Május 15-ig lehet jelentkezni a szépségversenyre, melyre 18 és 28 év közötti lányokat várnak. A jelentkezéseket a www.missbalaton.hu oldalon tehetik meg a jelentkezők. Tanácsadóként ott lesz minden castingon és táborban Epres Panni, Iszak Eszti és Dukai Regina, akik már tavaly is a legjobb tanácsokkal látták el a versenyzőket. Casting trénerek is további segítséget adnak majd a jelentkező lányoknak, méghozzá Magony Szilvi, Marton Adrienn, Dobó Ági, Polgár Kriszti és Lipcsei Bettának köszönhetően.

Indul a jelentkezés a Miss Balaton 2016 szépségversenyre - 2. kép

Idén is hatalmas nyeremények várják a lányokat, a nyertes egy csajos autóval fog gazdagabb lenni, valamint egy 1,2 millió forint értékű szerződéssel. Az első udvarhölgy egy 500 000 forint értékű utazási utalványt nyer, míg a harmadik helyezett egy hétvégét tölthet el hazánk egyik kastély szállodájában. A közönségdíjas szintén egy utazási utalvánnyal lesz gazdagabb.