6 °C
erős felhőzet
2024. április 25., csütörtök
Márk

Indul a 2023-as Balaton Sound, négy napon keresztül non-stop buli vár

2023. június 28.
22.2321
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ismét megnyitja kapuit a Balaton Sound fesztivál Zamárdi partján, ahol négy napon keresztül non-stop buli várja a fesztiválozókat olyan DJ-kel, mint például Hardwell, KSHMR, Tiesto, Armin Van Buuren, Vini Vici, Dimitri Vegas & Like Mike vagy Don Diablo.

Hatalmas sztárokkal, hajnalba nyúló partykkal, megújult látványvilággal, az elektronikus zenei műfajok változatosságával, pazar vízparti helyszínekkel és különleges VIP élményekkel indul a Heineken Balaton Sound. A fesztiválozókra idén is rengeteg program vár, legfőképen zenei program, külföldi és hazai sztárokkal.

Itt kerül megrendezésre a B My Lake is, ahol alternatív elektronikus zenei szcéna legjobbjai fogják pörgetni a lemezeket, többek között Charlotte De Witte, Carl Cox, Joseph Capriati, Adam Beyer, Sam Paganini, Dubfire, Satori live vagy Artbat. Egy új színpaddal is színesedik a Sound idei kínálata, ahol naponta ikonikus party brandek váltják majd egymást. A szervezők a szabadstrand talajának védelme érdekében 1 hektárnyi területet fedtek le talajtakarással, a látogatókat 600 vízöblítéses és 300 mobil wc, továbbá 200 vízöblítéses pissoir szolgálja ki.