11 °C
borús égbolt
2024. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Íme a Louis Vuitton 1 millió forintos uzsonnás táskája

2024. január 14.
18.6191
Mariann profilja, adatai
Mariann
Még tavaly februárban számoltunk be arról, hogy a híres divatmárka szerződtette Pharrell Williams énekest, így most jelenleg ő a márka kreatív igazgatója és neki köszönhetjük a Louis Vuitton legújabb darabját, a méregdrága uzsonnás táskát.

Az énekes a klasszikus papír uzsonnás táskából merített ihletet egyik legújabb dizájnjához, és divatos kiegészítőként képzelte újra. Papír helyett a táska marhabőrből készült, és a tavalyi júniusi Louis Vuitton bemutatón láthatták először a nézők, most azonban végre megvásárolható.

A 3000 dolláros, azaz több mint 1 millió forintos uzsonnás táska a márka West Hollywood pop-up üzletében érhető el. De nem ez az első eset, hogy a Louis Vuitton a mindennapi (és hagyományosan sokkal olcsóbb) kiegészítőkből merített ihletet. A divatház 2007-es tavaszi-nyári kollekciójában a világszerte kedvelt pénztárcabarát kockás műanyag bevásárlószatyor előtt tisztelgett.
szerződtette Pharrell Williams énekest, így most jelenleg ő a márka kreatív igazgatója és neki köszönhetjük a Louis Vuitton legújabb darabját, a méregdrága uzsonnás táskát.'>