28 °C
borús égbolt
2024. július 20., szombat
Illés

Ijesztő rohamok kísértik Cinthya Dictatort

2014. május 02.
2.8031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Meglepő betegségéről vallott őszintén nemrégiben Varga Viktor párja, avagy Cinthya Dictator, aki bár még csak 24 éves, számtalan megpróbáltatáson kellett keresztülmennie a múltban, így hónapokkal ezelőtt megküzdött a rákkal, de már gyerekkora óta egy ijesztő betegség is kísérti.

Cinthyát ugyanis rejtélyes, orvosai szerint lelki problémákra visszavezethető fulladásos rohamok gyötrik, amelyek gyakran teljesen kiszámíthatatlanul törnek rá.

Ilyenkor légszomj, fulladásérzet és halálfélelem a tünetek, és mivel az agy túl sok oxigénhez jut, Cinthya szerint könnyedén el is ájulhat.

Varga Viktor menyasszonya elárulta, hogy már kisiskolás kora óta küzd a rejtélyes betegséggel, volt olyan eset is, hogy kórházba kellett szállítani, de Cinthya nemrégiben az Édes élet forgatásán is rohamot kapott, miután sokat veszekedett Viktorral.

A lány különleges betegségét a szaknyelv hiperventillációnak nevezi, ami általában pszichés okokra vezethető vissza, és a legtöbb esetben pánikbetegségtől szenvedők körében alakul ki. Ha a probléma más szervi betegségekkel is együtt jár, akár halált is okozhat.