Szeretnénk megosztani egy nagyon szuper, ámbár rém egyszerű trükköt, amivel percek alatt tisztán, bogaraktól és kosztól mentesen tudod fogyasztani a friss hazai epret - az összetevők mindössze ecetből, szódabikarbónából és vízből állnak.
Az epreket egy tálba érdemes tenni, ami jó mély, majd langyos vagy hideg vízzel felönteni a gyümölcsöket, hogy könnyedén ellepje a szemeket.
Az epreket egy tálba érdemes tenni, ami jó mély, majd langyos vagy hideg vízzel felönteni a gyümölcsöket, hogy könnyedén ellepje a szemeket.
Majd tegyünk némi ecetet a vízbe és szódabikarbónával szórjuk meg a mixet!
Várjunk néhány percet, kevergessük az egyveleget, majd várjuk meg amíg a kosz és az apró bogarak a tál szélére tapadnak és úszkálni kezdenek a vízben! Ezzel a módszerrel garantáltan tiszta gyümölcsöt kapunk, amit bátran falatozhatunk egész álló nap!
Megújul a Sziget, számtalan új helyszínnel és programokkal bővül a hazai fesztivál