A pulykahús az idei sláger grillezéskor, amit nem mindegy hogyan is készítünk el, hogy tökéletes legyen a végeredmény.
Világhírű szakácsok is előszeretettel grilleznek pulykahúst és kísérleteznek ki izgalmas ízeket. Gordon Ramsay szerint akkor sül meg finomra a pulykahús a faszénen, ha felhasználás előtt legalább egy órával kivesszük a hűtőből, különben túl hideg lesz a hús és egyenletlenül fog átsülni. Jamie Oliver a pácokban hisz. Szerinte egy jó pácolás és a lassú grillezés biztosítja, hogy a pulyka ne száradjon ki.
Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya szerint:
Érdemes új recepteket is kipróbálni vagy szabadjára engedni a fantáziánkat! Ezt követően már csak a sütésnél kell figyelnünk, hogy lassan, ne lángoló tűzön, hanem parázson süssük, mert akkor finom puha lesz a hús.
"Rám ezer virággal szórtad a tavaszt..." - virágséta a Fiumei úti Sírkertben