kep1#Egy igazán előkelő sajtóeseményen derült fény az idei OTP Bank Gourmet Fesztivál aktuális programkínálatára, lévén kiderült, hogy 2016-ban sem kell nélkülöznünk az ország egyik legnagyobb és legjelentősebb gasztronómiai fesztiválját.
Az eseményre Pünkösdkor, vagyis május 12-e és 15-e között kerülhet majd sor, méghozzá mintegy 120 kiállító társaságában, akik között az ország legjobb éttermeit, borászatait és cukrászdáit találhatjuk majd a fővárosból és vidékről egyaránt.
Érdekesség, hogy az idei Gourmet Fesztivál egyik legnagyobb újdonsága az lesz, hogy míg korábban egy bizonyos étel került a rendezvény középpontjába, addig idén két húsféle, avagy két alapanyag, a hal és a vad lesznek a fókuszban, így a mesterszakácsok ezekből az ételekből varázsolnak majd az érkezőknek ízletes különlegességeket a Millenárison.
A szervezők az eseményre idén is készülnek Gasztroszínpaddal - a legnagyobb sztárszakácsokkal -, de lesz szakácsverseny, sőt elsőként Gourmet workshop is megrendezésre kerül, aminek részeként a főzés legapróbb trükkjeit is elleshetjük majd.
Egy 200 éves óvszer is látható a holland nemzeti múzeum legújabb kiállításán