29 °C
tiszta égbolt
2024. június 22., szombat
Paulina

Idén karácsonykor még a Meki is zárva lesz

2023. december 20.
22.5791
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az elmúlt hetekben több üzletlánc is bejelentette, hogy idén december 24-én nem fog nyitva tartani, helyette előző nap, december 23-án tovább lesz nyitva, ezt a trendet követi az ismert gyorséttermi lánc is, akik a mai napon jelentették be, hogy zárva lesznek az ünnepek alatt.

December 24-én reggel 6 órától zárva tartanak a hazai McDonald's éttermek, ez alól csupán két helyszín lesz kivétel: az Aréna Mallban és a MOM Parkban található éttermek. A kezdeményezés nem újkeletű, ugyanis az előző években számos étterem zárva tartott ezen a napon, illetve jellemzően december 25-én is.

Most azonban még szélesebb körben, a franchise üzleteket is bevonva kapják meg a lehetőséget az éttermekben dolgozó kollégák, hogy szeretteik körében tölthessék az ünnepeket. Horváth Andrea, a hazai McDonald's éttermeket üzemeltető Progress Étteremhálózat Kft. HR igazgatója elárulta:

Vállalatunk számára kiemelten fontos, hogy kollégáink családtagjaik és szeretteik körében, nyugalomban tölthessék a karácsonyi ünnep időszakát. A korábbi évek során már a hazai McDonald's éttermek többsége zárva tartott december 24-én, de az idei évben franchise-partnereinkkel közösen sikerült azt először megvalósítanunk rendszerszinten, hogy két egység kivételével minden éttermünk zárva lesz.