27 °C
erős felhőzet
2024. június 22., szombat
Paulina

Idén ismét megnyitja kapuit a Generali Gyerek Sziget

2023. május 18.
29.5321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ismét megnyitja kapuit a népszerű Gyerek Sziget, ahol idén június 16-18 között rengeteg program várja kicsiket és nagyokat a Hajógyári-sziget árnyas fái között, ami természetesen ismét ingyenes lesz mindenki számára.

Az idén egy, de igen hosszú hétvégén, igazi fesztiválhangulatban ünnepelhetik a VAKÁCIÓ kezdetét a lurkók és szüleik a Hajógyári-szigeten. A pénteki napon Halász Judittal találkozhatnak a kicsik, de a hétvége folyamán fellép még az Apacuka és Gryllus Vilmos is. Kukutyinban régi mesterségekkel ismerkedhetnek meg a kicsik, ki is próbálhatják a szakmákat.

Aki a falusi élet mellet a vidék állataival is megismerkedne, azt várja az Állatsimogató, a Kézműves Palotában pedig az alkotókedvűek találhatnak remek elfoglaltságokat. A Gyerek Paradicsomban a környezetvédelemé lesz a főszerep, itt megismerkedhetnek a kertészkedéssel a gyerekek. A Nemzetközi Duna Napon pedig híres nagy folyónk élővilágát ismerhetik majd meg. A szervezők a legkisebbek számára is készülnek helyszínnel, a Babajátszóházban a pelenkázótól a fejlesztőprogramokon át tanácsadással is várják a 0-tól 2 éves korosztályt.

Részletes program elérhető a Gyerek Sziget hivatalos honlapján.