29 °C
tiszta égbolt
2024. június 22., szombat
Paulina

Idén is rengeteg hazai sztárfellépője lesz a Sziget fesztiválnak

2024. június 06.
9.2881
Mariann profilja, adatai
Mariann
A Sziget nem csak a külföldi sztárfellépőkről szól, hiszen a hazai zenei szcéna nagyjai is fel szoktak lépni a fesztivál színpadain és ez nem lesz máskép idén sem, ráadásul hazánk legnépszerűbb előadója, Azahriah is ott lesz a Nagyszínpadon augusztusban.

Már közeledünk az idei Sziget fesztiválhoz, ahol olyan világsztárok fognak fellépni, mint Kylie Minogue, Sam Smith vagy éppen Martin Garrix. Közben nem szabad megfeledkezni a magyar fellépőkről sem, amiből ismét sokan lesznek. A Nagyszínpad továbbra is azon hazai fellépőknek ad helyet, akik olyan egyedi koncertekkel készülnek a Szigetre, amelyek egyrészt az újdonság erejével hatnak a magyar közönségre és egy nagy dobbantót jelenthetnek a nemzetközi hírnév felé is.

A sorban első itt Azahriah, de ott lesz még Beton.Hofi is, az idén tízéves Margaret Island. A Revolut Színpadon lesz látható a Platon Karataev vagy az Analog Balaton, a Bolt Arénában lépnek fel a Next Level partysorozat alapítói, Dublic és B?Andre valamint a Be Massive brand-et képviselő Metha is. A Petőfi Színpadon ott lesz az Esti Kornél, Ivan & The Parazol, Abigél, Anna and the Barbies, Sziámi, a metál vonalon pedig a LAZARVS és a Devil's Trade.