10 °C
borús égbolt
2024. március 02., szombat
Lujza

Idén is megrendezésre kerül a BabaMama és a KidExpo

2023. november 17.
30.3541
Mariann profilja, adatai
Mariann
Immáron tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre a BabaMama Expo és testvérrendezvénye, a KidExpo, ahol három napos rendezvényen színes programokkal és rengeteg kiállítóval várják a kicsiket és a nagyokat.

Idén november 24. és 26. között kerül megrendezésre a családi esemény az Budapest Arénában, ahol 120 kiállító termékeivel ismerkedhetnek meg a látogatók. A gyerekeknek a belépés ingyenes, a felnőtteknek pedig a jegy levásárolható az egyik legnagyobb játéküzletláncban. A BabaMama Expón a gyermekvárásról és a hároméves korig terjedő időszak legfontosabb témáival találkozhatnak az emberek.

Itt mutatkozik be Dallos Bogi és Puskás Peti varázslatos mesebeli erdőt ábrázoló mágnestapétája, amelyen a mágneses technológia segítségével interaktív módon cserélgethetők a játékos, állatfigurás kiegészítők. A KidExpo már a nagyobbak játéktere lesz, ahol minden igényt kielégítő játékokkal berendezett játszóházak, kalandpark, arcfestés, életnagyságú mesehősök, utazó planetárium, karácsonyi kézműves foglalkozások várják a kicsiket.