11 °C
szórványos felhőzet
2024. március 03., vasárnap
Kornélia

Hollywood az Arénában - a legismertebb filmzenék csendülnek fel hamarosan

2023. november 07.
7.4211
Mariann profilja, adatai
Mariann
Star Wars, Karib-tenger kalózai vagy éppen a Marvel-filmek mind-mind felelevenednek november 13-án az Arénában, ahol megrendezésre kerül a Traumlive szervezésében a Hollywood az Arénában filmzenei koncert a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában.

Korunk legnagyobb filmzeneszerzőinek munkáit rendezik válogatásokba, megfűszerezve azt igazi zenei ritkaságokkal, ritkán hallott dallamokkal. Az igazi koncertélményről ismét hazánk egyik legkiválóbb formációja, a Győri Filharmonikus Zenekar gondoskodik majd, akik többek között Ennio Morriconéval is turnéztak már.

Az est házigazdája Kautzky Armand színművész lesz, akinek hangját sokan ismerhetik a James Bond filmekből. A tökéletes hangzásról a VoiceStation kórusa fog gondoskodni, de hallhatjuk majd Wolf Kati és Kocsis Tibor gyönyörű hangját is. November 13-án este 19:00-tól a ROMANTIC, a SKY AND BEYOND, valamint a HEROES VS. SUPERHEROES témákból csendülnek majd fel az ismerős dallamok, mint például a Moulin Rouge, a Gladiátor vagy éppen a Thor: Sötét Világ. Jegyek már kaphatóak a jegy.hu-n.

Nézd nagyban ezt a videót!