26 °C
borús égbolt
2024. július 19., péntek
Emília

Hihetetlen: halott férjét is magával vitte egy nő élete kirándulására

2016. július 27.
3.3581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Egyenesen elképesztő történetről számolt be nemrégiben egy aprócska amerikai város, Kechikan rendőrkapitánya, aki alighanem élete legkülönlegesebb történetét oszthatta meg a sajtóval, miután egy idős nő közúti ellenőrzése során egy férfi holttestét találták meg az autó csomagtartójában.

Alan Bengaard szerint a rendőrség egy rutinellenőrzés során állította le a nő járművét, de miután kinyitották a csomagtartót, valamint az abban megtalálható alumínium tárolót, elképesztő dologra lettek figyelmesek, lévén a nő 78 éves férjének jegelt holttestét találták benne.

Hogy a nő miért és milyen indíttatásból vitte magával egy kis alaszkai autós kirándulásra halott kedvesét, azt nem tudta megmondani a rendőrségnek, ellenben azt igen, hogy eredetileg a halottasházba akarta vinni a férfit, azonban gondolt egy merészet, és inkább elindult vele az alaszkai hegyek közé, miközben szinte csak azért állt meg, hogy jéggel tölthesse fel az alumínium koporsót.

Érdekesség, hogy mivel az idős férfi természetes halált halt, párja nem követett el bűnt a testrablással, hiszen Alaszkában nincs olyan törvényi szabályozás, ami megtiltaná a hozzátartozóknak az elhunyt test szállítását.