Amerikában hatalmas népszerűségnek örvend a különleges fekete finomság, mely első hallásra és látásra nagyon furcsának tűnik, de nagyon finom és egyben egészséges is.
Vincze Annamária rengeteg fotót látott közösségi oldalakon a különleges fekete fagyiról, de nem szeretett volna egészen Amerikáig utazni, hogy megkóstoljon egyet, így felvette a kapcsolatot egy amerikai cukrásszal, aki készséggel elárulta hogyan készül a sötét nyári édesség.
Vincze Annamária rengeteg fotót látott közösségi oldalakon a különleges fekete fagyiról, de nem szeretett volna egészen Amerikáig utazni, hogy megkóstoljon egyet, így felvette a kapcsolatot egy amerikai cukrásszal, aki készséggel elárulta hogyan készül a sötét nyári édesség.
Annamária hamar el is készítette és le is védette a fagyit.
Antalicz Miklós, a fekete fagyi gyártója elárulta, hogy a fekete színt egy természetes alapanyagból, a kókuszból származó aktív szénnel érik el. Jelenleg fekete kókusz és dupla csoki ízekben kapható, almacukorral készült változatban is, hogy a cukorbetegek is élvezhessék a fagyizás örömeit. De hamarosan lesz "mindenmentes" verzió is.
Hazánkban elsőként a budapesti Andretti Cukrászdában lehet megkóstolni a fekete fagyit, de nemsokára országszerte lesz elérhető a fagyizókban.
Zöldséges egytálétel