16 °C
borús égbolt
2024. február 29., csütörtök
Szökőnap

Hazai sztárok leptek meg beteg gyerekeket karácsony alkalmából

2013. december 20.
2.0831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Idén is igyekezett meglepetést és örömet okozni néhány beteg gyereknek a hazai sztárvilág egy elit kiscsoportja, így Gyurcsik Tibi, Zoltán Erika, Nagy Adri, DJ Dominique, Csordás Tibi, valamint Kefir.

A kis csapat idén is egy-egy dallal kedveskedett a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika kis betegeinek, akik láthatóan nagyon örültek az ismert arcok jelenlétének, valamint a sok-sok ajándéknak, amivel a sztárok vidámságot csempésztek a kórház falai közé.

DJ Dominique elmondta, hogy öt éve már visszatérő vendégek a gyerekek között, egyfajta hagyományként tekintenek erre, aminek nem csak a lurkók, hanem ő maga is nagyon örül. A sztárok különféle produkciókkal készültek a beteg kicsiknek, így Zoltán Erika például táncolt és énekelt is, miközben lufikat osztogatott.

Az énekesnő szerint elmondhatatlanul jó érzés, hogy a saját dalával feledtetni tudja a gyerekekkel, hogy idén nem otthon, hanem kórházban kell ünnepelniük a karácsonyt, és ha azt látja, hogy örülnek, mosolyognak és boldogok, akkor szerinte már megérte a fáradozást.