Immáron harmadik alkalommal lepi meg advent ideje alatt vásárlóit az áruházlánc.
Idén Hazai ízutazás címet kapta a különleges receptkönyv, melyet ezúttal is a két ismert séf, Mautner Zsófi és Széll Tamás állították össze, akik az alapoktól indulva mutatják be hazánk gasztronómiájának hagyományos és korszerű oldalát.
A közel 80 receptet tartalmazó szakácskönyvben külön gondoltak azokra is, akik valamilyen ételérzékenységgel élnek, éppen ezért a recepteknél külön piktogram jelzi a glutén-, és laktózmentes fogásokat. A remek ételek mellé Herczeg Ágnes, a Lidl borszakértője ajánl kiváló borokat az áruházlánc kínálatából, így ha valakinek megtetszik az egyik bor, már tudja is hol lehet beszerezni.
Mautner Zsófi bemutatja a könyvben a befőzés csínját-bínját, míg Széll Tamástól olyan alaplépéseket tanulhatunk, mint például a tökéletes rántás vagy éppen a habarás. Egy-egy fogás elkészítése pedig videón is megtekinthető a Lidl honlapján.
A korábbi évekhez hasonlóan, idén sem lehet közvetlenül megvásárolni a szakácskönyvet. Megszerzéséhez november 20. és december 24-e között 5 db hűségmatricát kell összegyűjteni, melyeket 6000 forint feletti vásárlás esetén lehet kapni.
Összeházasodott Kristen Stewart és szerelme, Dylan Meyer