0 °C
tiszta égbolt
2023. december 04., hétfő
Borbála, Barbara

Hatalmas bukás volt Alekosz saját könyve

2013. november 11.
5.7781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#
 

kep1#Óriásit bukott első saját könyvével a legutóbbi Való Világ okostojásaként elhíresült Alekosz, a 35 éves celeb ugyanis Fordított világ című kötetének első nyomásából alig 1000 példányt tudott eladni.

Ez annyit jelent a gyakorlatban, hogy még legalább 4000 példány porosodik a raktárakban Alekosz könyvéből, holott a Való Világ negyedik évadjának nyertese az elmúlt hetekben mindent megtett azért, hogy könyve sikeres lehessen, ám legnagyobb erőfeszítései is kudarcot vallottak.

Alekosz szerint - aki nem érti, hogy mi állhat könyve sikertelenségének hátterében - a Fordított világ egy tökéletes olvasmány ahhoz, hogy az emberek megtudhassák, pontosan mitől is lehetnek sikeresek, hiszen amennyiben valaki olyan tudatosan készül a győzelemre, mint ő, az nagy eséllyel pályáz majd a győzelemre az RTL Klub valóságshow-jának hamarosan induló legújabb szezonjában.

A celeb könyve körül egyébiránt olyan hatalmas az érdektelenség, hogy több terjesztő szerint is kidobott pénz lenne a forgalmazása, még a kiadónak is hatalmas veszteség volt, de Alekosz meg van győződve arról, hogy ilyen jó minőségű könyv csak ritkán készül Magyarországon.