23 °C
szórványos felhőzet
2024. június 14., péntek
Vazul

Hatalmas koncerttel és turnéval is jelentkezik idén Korda György és Balázs Klári

2023. április 11.
8.8651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A hazai zenei szcéna ikonikus házaspárja május 4-én egy nagyszabású koncertet fog adni a Budapest Park-ban, ahol olyan sztárvendégek is csatlakoznak hozzájuk a színpadon, mint Csonka András, Csordás Tibi, Puskás-Dallos Bogi és Peti, illetve Schoblocher Barbara.

Pályafutásuk egyik legkülönlegesebb koncertjére készül Korda György és Balázs Klári, akik már évtizedek óta kápráztatják el a közönséget. Tavaly nyáron a Reptér című dal gyakorlatilag letarolta a zenei listákat, mindenhol az ő dalukat lehetett hallani. Kordáék zenekarral és tánckarral kiegészülve formabontó műsorral érkeznek a Budapest Parkba, ahol olyan ismert slágerek csendülnek majd fel, mint például a Találd ki gyorsan a gondolatom, a Lady N, a (KIHAGYHATATLAN ) Reptér vagy a Mamma Maria.

Ahogy azt már említettük több sztárvendége is lesz Kordáéknak, érkezik majd a színpadra Csonka András, akinek édesapjával, a Vidám Színpad komikusával, Csonka Endrével 1959-ben, 21 évesen lépett fel együtt Korda György. Az egykori Fiesta zenekar frontembere, Csordás Tibi is tiszteletét teszi majd. Érkezik Puskás-Dallos Peti és felesége, Bogi, akik először fognak együtt énekelni nagyközönség előtt. Továbbá jön a Blahalouisiana énekesnője, Schoblocher Barbara.

Hatalmas koncerttel és turnéval is jelentkezik idén Korda György és Balázs Klári - 2. kép

Mivel a Korda házaspár szeret tempót tartani a fiatalokkal, így már a TikTok-on is jelen vannak, és a mai napon elindítottak egy táncos TikTok-kihívást a Reptér című slágerükre. A challenge tétje ráadásul igencsak nagy: a legügyesebb táncos színpadra léphet velük a Budapest Parkban május 4-én. A jegyek már kaphatóak a koncertre, érdemes minél előbb lecsapni rájuk, mert valószínűleg teltház lesz. A koncerthez készült egy videós promóció is, melyet itt tudtok megnézni:

Nézd nagyban ezt a videót!