27 °C
erős felhőzet
2024. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Hat év házasság után válik Ricky Martin és Jwan Yosef

2023. július 06.
23.6731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A Puerto Rico-i énekes és kedvese, a szír-svéd művész a People magazinnak jelentették be, hogy hat év házasság után elválnak útjaik, szeretetben és tisztelettel, a szakítás okairól azonban egyikük sem beszélt, de az énekes egy nehéz időszakon ment keresztül nemrégiben.

Ricky Martin és Jwan Yosef úgy döntött, hogy a gyermekeik érdekében külön folytatják életüket, de továbbra is szeretetben fogják nevelni két gyermeküket. Barátsággal válnak el, és mindent megtesznek a jövőben annak érdekében, hogy folytathassák gyermekeik közös nevelését, megőrizve az egymás iránti tiszteletet és szeretetet.

A párnak 2018-ban született meg első gyermeke, Lucia, majd 2019-ben érkezett a családhoz Renn. Ricky Martinnak korábban születtek ikrei, Matteo és Valentino, akiket ezután is egyedül fog nevelni. Az 51 éves Martin és a 38 éves Yosef először 2015-ben ismerkedtek meg, majd később randizgattak. A 2016-os amFAR Inspiration Gálán hivatalossá tették románcukat a vörös szőnyegen, és még ugyanabban az évben bejelentették eljegyzésüket, mielőtt 2018-ban összeházasodtak volna.
jelentették be, hogy hat év házasság után elválnak útjaik, szeretetben és tisztelettel, a szakítás okairól azonban egyikük sem beszélt, de az énekes egy nehéz időszakon ment keresztül nemrégiben.'>