27 °C
erős felhőzet
2024. július 22., hétfő
Magdolna

Harry herceg most azt állítja, hogy senki nem segített neki, miután visszatért Afganisztánból

2023. augusztus 30.
23.7151
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ismét ellentmondásba keveredett a sussex-i herceg, akinek legújabb domentumsorozata a minap jelent meg a Netflix műsorán, melyben azt állítja, hogy senki nem segített neki, mikor hazatért Afganisztánból, ám korábban nem ezt állította.

A legyőzhetetlenek versenye című sorozat már elérhető a streamingóriás platformján, mely bemutatja az Invictus Games nevű sporteseményt, melyet sérült katonáknak és veteránoknak szerveznek minden évben, és Harry herceg az egyik védnöke ennek a rendezvénynek. A műsorban ő maga is megszólal, aki azt állítja, hogy 2011-ben, amikor visszatért afganisztáni küldetéséből, senki nem segített neki feldolgozni a történteket.

Egy 2017-es interjúban Harry herceg azt állította, hogy testvére, Vilmos herceg segítette és támogatta abban, hogy kezelje mentális egészségét, miután édesanyja halálának emlékei törtek elő belőle akkoriban. Az új sorozatban Harry azt állítja, hogy édesanyja haláláról soha nem esett szó a családban, és csak a háborúból hazatérve tudta meg, hogy még mindig traumatizált a történtek miatt.