13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Hamarosan II. Erzsébet előtt is megmutatja tudását az Attraction

2013. november 20.
2.5031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Nagy megtiszteltetésben lesz része hamarosan a Britain's Got Talent tehetségkutatót megnyerő magyar Attraction táncegyüttesnek - illetve a hivatalos megnevezés szerint árnyszínháznak -, akik ezáltal nem csak világhírnévre tettek szert, hanem még II.

Erzsébet előtt is felléphetnek.

A tervek szerint a nagy napra ezen a hétvégén kerül sor, méghozzá a Royal Variety Performance keretein belül, ami a brit szórakoztatás egyik legnívósabb rendezvényének tekinthető, az ott fellépők pedig közvetlenül a brit királyi család előtt mutathatják be műsorukat.

Szűcs Zoltán, az Attraction vezetője elmondhatatlanul nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy II. Erzsébet előtt léphetnek színpadra, így természetesen már hetek óta készülnek arra, hogy a tőlük megszokottan egyedi és sajátos előadást nyújtsák az uralkodónak.

Érdekesség, hogy a fellépés előtt az Attraction minden tagjának titoktartási szerződést kellett aláírnia a produkció kapcsán, így a csapat egyik táncosa sem akart részletekkel szolgálni a hétvégi produkció kapcsán, ami így egy igazi meglepetés lesz.