9 °C
borús égbolt
2024. február 26., hétfő
Edina

Hamarosan nyit a siófoki Plázs

2023. május 03.
30.6241
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az elmúlt években az egyik legnépszerűbb balatoni buli-központtá vált a siófoki Plázs, mely a pünkösdi hétvégén, azaz május 26-án nyitja meg kapuit, ahol fellép majd ByeAlex és a Slepp, másnap jön a Grand Opening, ahol a Valmar koncertezik.

Siófok Nagystrandján található a Plázs, ahol idén is a legnagyobb bulik várhatóak majd. A helyszín május 26-tól egészen szeptember 3-ig lesz nyitva, ahol folyamatosan izgalmas programok várják majd az érdeklődőket. Idén a koncerteket követően már öt különböző tánctéren mehet majd az ereszd el a hajam, sőt hétvégente nappal is állandó helyet kapnak a beach partyk a vadonatúj Tezenis stage-en.

A Plázs idei koncertnaptárjában olyan nevek szerepelnek, mint például Beton.Hofi, Pogány Induló, Ákos, Azahriah, BSW, Majka, T.Danny, Edda, Dzsúdló, Follow The Flow, Analog Balaton, Neoton, Curtis, Halott Pénz, Carson Coma, Horváth Tamás, Nótár Mary, Rúzsa Magdi, Kowalsky meg a Vega és Fenyő Miklós. A helyszín állandó háziasszonya Metzker Viktória lesz, aki barátait is meginvitálja. Deborah De Luca is tiszteletét teszi idén a Plázson.