29 °C
tiszta égbolt
2024. július 20., szombat
Illés

Halsey őszintén vallott a betegségeiről

2022. május 11.
47.4191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Halsey most őszintén vallott a betegségeiről, amiknek a nagyrészét a terhessége után tapasztalta, orvosai azonban igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a lehető legjobb eredményeket tudják elérni a felmerült betegségek kezelésében.

Halseynak anafilaxiája van, magas vérnyomással kapcsolatos betegsége és Ehlers-Danlos-szindrómában is szenved többek között.

Az utóbbi időszak ezek miatt nagyon nehéz volt az énekesnőnek, ráadásul a zenei karrierje mellett 100%-os formában kellett lennie a gyermeke miatt. A sztár azért is döntött úgy, hogy megosztja a történetét, hogy másoknak is segíthessen és erőt adhasson azoknak, akik sokszor reményvesztetten küzdenek az egészségük visszaszerzéséért.

Keresem a válaszok legfőbb okát, mert lehetséges, hogy autoimmun betegség. Tudom, hogy egész életemben voltak autoimmun problémáim, főleg az endometriózissal. De nem akarom, hogy bárki is aggódjon. Már megvan a betegségek kezelésének terve. Nagyon izgatott vagyok, és elég biztos vagyok benne, hogy egészséges módon fogom tudni végigcsinálni a turnémat, és a legjobb formámat nyújtom nektek.