5 °C
borús égbolt
2024. április 23., kedd
Béla

Hallstatt az egyik legnépszerűbb Instagram paradicsom

2019. január 10.
7.7771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
A karácsonyi időszak nem ért véget, legalábbis azok számára semmiképp, akik a téli hétvégéket nagyon szívesen töltik egy nyugodt és szép alpesi városban, a szomszédos Ausztriában.

Azok, akik nem kedvelik a síelést, nincsenek oda a téli extrém sportokért, de szeretnek nagyokat sétálni a havas tájakon, Salzkammergut és környéke kitűnő választás.

Az Instagramon is egyre nagyobb figyelmet kap az ausztriai üdülőparadicsom Hallstatt és nem is alaptalan ez a hatalmas hájp. A csinos, téli outfitek fotózásához, a forró csoki vagy tea megörökítéséhez, vagy csak egy szerelmes összebújós páros képhez is csodálatos hátteret nyújt a vidék. Az se baj, ha éppen nem esik a hó, hiszen ezt filterekkel már igen könnyen pótolni tudjuk a tökéletes fotóért cserébe.

Faházak, kicsi, de otthonos kávézók, kandalló és közvetlen lakosok, ez jellemzi Hallstatt városát. Férfiaknak is ideális környezet lehet, ha éppen mostanában szeretnék a szívük választottjának feltenni azt a bizonyos kérdést, az "IGEN" szinte garantált.