A japán konyha furcsaságairól sokszor és sokat hallottunk már a múltban, de a hírek szerint még mindig vannak olyan különlegességek, amelyek meglepetést képesek okozni a szigetországból.
Egy japán gasztroblogger által nyilvánosságra hozott hír szerint ugyanis a japán Toricho Nerima tartományban van egy olyan étterem, amelynek a specialitása a nyersen felszolgált csirkehús, amelyet a lehető legváltozatosabb formában készítenek el a vendégek számára.
Habár egyes húsételek, mint például a hal vagy a disznó esetében a nyers fogyasztás egyes módjai felénk is elterjedtek, ellenben a csirkehús esetében egészségügyi szempontból ez nem a legszerencsésebb választás, de az étterem ezt is megoldotta: minden reggel frissen levágják az aznap felszolgált csirkéket, így mindig friss hús kerülhet a betérők tányérjára.
A hírt kiszivárogtató blogger szerint egyébiránt a nyers csirke egyáltalán nem büdös és nyálkás, inkább édeskés, de messze nem olyan intenzív ízvilágú, mint sütve.
David Beckham lovagi címet kap Károly királytól, Victoria pedig Lady Beckham lesz