kep1#Sokan úgy hiszik - rögtön kiderül: tévesen -, hogy a kolbásziparban ma már nem lehet újdonságokat felmutatni, így amit ki lehetett, azt már mind kihozták a múltban ebből az ízletes hústermékből.
Spencer Grundhofer azonban másként vélekedik erről, az egyik minnesotai húsipari vállalat elnöke ugyanis szó szerint bizarr, gumicukros ízesítésű kolbászt dobott piacra, amelynek sikerében még ő sem hitt igazán, de a vevők szó szerint imádják a szokatlan újdonságot.
Grundhofer egy interjúban beszélt arról, hogy egy barátját kérdezte azzal kapcsolatban, hogy milyen új ízeket valósítsanak meg a jövőben, mire a jó barát viccből a gumicukros kolbászt említette, ami annyira bizarr volt, és olyan sokan kezdték el ezután nyaggatni vele, hogy végül kénytelen volt elkészíteni.
A termékben semmi titok sincs, mindössze a kolbászmasszát gumicukorral ötvözte a gyártó, és így jött ki ez a szokatlan összetétel, illetve ízvilág, ami a jövőben világszerte betörhet majd a kolbásziparba.
Ezeket a könyveket olvastuk júniusban - könyvajánló