27 °C
erős felhőzet
2024. július 23., kedd
Lenke

Gólyahír: megszülettek Hilary Swank ikrei, itt az első fotó róluk

2023. április 10.
36.6421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Még tavaly októberben jelentette be az Oscar-díjas színésznő, hogy 48 évesen teherbe esett, ráadásul ikreket vár, ami teljesen meglepte őt, de nagyon izgatottan várta az anyaságot, most pedig meg is születtek, egy kisfiúnak és egy kislánynak adott életet.

Hilary Swank közösségi oldalán osztott meg egy friss fotót, melyen bemutatja kislányát és kisfiát. Állítása szerint nem volt könnyű a szülés, de már otthon van a picikkel. A babákról közeli fotót egyelőre nem mutatott a színésznő, de nagyon boldog és hálás, valószínűleg ez az egyik legjobb húsvéti meglepetés számára.

Hilary és férje Philip Schneider régóta szerettek volna kisbabát, de úgy tűnt, hogy ez nem fog összejönni nekik. Szerencsére nem így lett és mivel mind a két családban előfordult már ikerpár születése, így annyira nem lepődtek meg azon, hogy nekik is egyből kettő babájuk lesz.

ikreket vár, ami teljesen meglepte őt, de nagyon izgatottan várta az anyaságot, most pedig meg is születtek, egy kisfiúnak és egy kislánynak adott életet.'>