28 °C
borús égbolt
2024. július 20., szombat
Illés

Gesztesi folytatná, Liptai nem bocsát meg

2014. április 18.
2.0241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Sokan még mindig nem értik, hogy mi történhetett korábban Gesztesi Károly és Liptai Claudia között, akik egyfajta hazai álom sztárpárként váratlanul jelentették be szakításukat, és talán meglepő lehet, de Gesztesi érzelmei még mindig nem múltak el teljesen a vörös démon iránt.

Noha a Jóban Rosszban egyes részeiben időről-időre összemelegedtek egymással, a pár kapcsolatában azonban nem következett be változás.

Gesztesi Károly egyébiránt egy interjúban elismerte: tudja, hogy ő hibázott és azt is tudja, hogy miben, így második válását is igazi kudarcként éli meg.

Őszinte vallomásában nyíltan beszélt arról is, hogy érzelmei nem múltak el teljesen Claudia irányába, ergo nem tud elszakadni tőle, így például Liptai újabb esküvőjére sem lenne képes elmenni, mert állítása szerint "valami" megakadályozná őt ebben.

Természetesen a témában a másik fél is megszólalt, és Claudia hűvös válaszában arról beszélt, hogy továbbra is képtelen megbocsátani egykori férjének, mert elmondása szerint nem hisz abban, amiben korábban ő hitt, vagyis hogy méterekre kell lakni előző családjától, valamint attól a nőtől, akihez korábban gyengéd érzelmek fűzték.