November 1-jétől négy hónapon át gasztrosétány fogadja majd az Erzsébet térre látogatókat.
A szervezők célja, hogy minden hónapban változó tematikával töltsék meg a teret, ezáltal érdemes lesz többször is visszalátogatni a Belvárosi Gasztrosétányra.
A gasztronómiai rendezvény novemberben a Belvárosi Liba és Újbor Fesztiválnak, decemberben a Belvárosi Karácsonynak, januárban a Belvárosi Disznótornak, februárban pedig a Belvárosi Sajtfesztiválnak ad majd otthont.
Minden esemény a tematikához, illetve az elnevezéshez illő specialitásokkal és ételkülönlegességekkel várja majd a látogatókat, akik hétvégente a helyben nyíló termelői piacon minden alapanyagot is megvásárolhatnak majd maguknak az otthoni főzéshez.
A budapesti lakosság így kedvező áron, egyenesen az őstermelőktől juthat friss élelmiszerekhez, miközben élvezhetik a szervezők által kigondolt, minden héten megújuló érdekes programokat.
Bekeményít Törökország: pénzbírságot kaphatnak azok az utasok, akik felállnak a gép gurulása közben