5 °C
borús égbolt
2024. április 23., kedd
Béla

Frissen, a konyhából érkezik a Lush

2014. április 22.
2.0561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az angol kozmetikai cég nemrégiben nyitotta meg Dorsetben működő gyárát, ahol kialakított egy különleges konyhát.

Az elnevezéssel ellentétben azonban nem gasztronómiai termékek, hanem a cégtől megszokott különleges kiadású kozmetikumok készülnek majd itt.

A limitált kiadású kozmetikumok, mint például az epres fürdőzselé vagy éppen a Demon in the Dark szappan mellett minden nap más és más terméket fognak előállítani a Kitchen-ben, ami számunkra azért érdekes, mert Magyarországra is rendelhetünk ezekből a frissen, kézzel készült csodákból. Érdemes figyelni a Lush angol oldalát, hogy ne maradjunk le egy-egy érdekes akcióról.

Természetesen van amit a hozzánk 5-7 napot igénybe vevő szállítási idő miatt nem érdemes postáztatni, ha például egy arcpakolásról lenne szó, melyeket hűtőszekrényben kell tartani és egyébként is limitált ideig használható fel, nem érdemes Angliából rendelni, inkább térjünk be itthon egy illatos boltba.

Friss alapanyagokból, kézzel készülnek a Lush termékei.

Friss alapanyagokból, kézzel készülnek a Lush termékei.


A konyhában egyébként nem csak olyan kozmetikumok lesznek elérhetők, melyeket eddig még nem lehetett kapni, hanem régi, Retro termékek is helyet kapnak majd a munkaasztalokon. Mi már benéztünk a Lush szuper konyhájába és nagyon tetszettek a "séfek" finomságai. Térjetek be Ti is!