27 °C
erős felhőzet
2024. július 22., hétfő
Magdolna

Friss fotók érkeztek Angelina Jolie legújabb filmjéből

2023. október 10.
27.0781
Mariann profilja, adatai
Mariann
Alig néhány napja írtunk arról, hogy az Oscar-díjas színésznő ismét hazánkban fog forgatni, méghozzá Maria Callas operaénekesnőről szóló életrajzi filmet, melyhez most érkezett két friss fotó, amin felelevenedik előttünk az ikonikus díva.

Angelina Jolie néhány gyermekével utazik Budapestre, ahol három hónapot fog eltölteni, hogy többek között az Operaházban készítsenek felvételeket a filmhez. Hétfőn a rendező, Pablo Larraín megosztott két fotót Jolie-ról, mint a színpadi sztárról, akit gyakran az első igazi modern dívaként, valamint a történelem egyik legnagyobb operaénekeseként és előadóként tartják számon.

A film valódi beszámolók alapján készült, mely a világ legnagyobb operaénekesének zűrzavaros, gyönyörű és tragikus történetét meséli el, elkalauzolja az embert az 1970-es évek Párizsába. Jolie jelmezei a filmben Callas által viselt eredeti ruhákon alapulnak.
forgatni, méghozzá Maria Callas operaénekesnőről szóló életrajzi filmet, melyhez most érkezett két friss fotó, amin felelevenedik előttünk az ikonikus díva.'>