Szinte nincs olyan nap, hogy ne olvasnánk valami szörnyűséget a koronavírusról, azonban Franciaországban egy cukrász felismerte még ebben a csúnya vírusban is a jót és elkészítette csokoládéból a vírus mikroszkopikus formáját.
Jean-Francois Pre francia csokoládékészítő neve nagyon gyorsan elterjedt az elmúlt napokban, miután több híradás és magazin is megmutatta, milyen különleges és egy kissé ízléstelen csokoládé golyókat készített.
Jean-Francois Pre francia csokoládékészítő neve nagyon gyorsan elterjedt az elmúlt napokban, miután több híradás és magazin is megmutatta, milyen különleges és egy kissé ízléstelen csokoládé golyókat készített.
A cukrász célja nem az volt, hogy ízléstelen legyen, csupán a koronavírus miatt kialakult pánik és rosszkedv ellen szeretett volna mosolyt csalni az emberek arcára.
A negatív megjegyzések mellett rengeteg pozitív visszajelzést kapott a nyugat-franciaországi cukrászda, ahol már többen is megkóstolták a koronavírus csokoládét és mindenki boldogan elmondta, hogy a csoki elfogyasztása után nem lett beteg.
Fotót: Damien Meyer
Kolbászok a palacsintában: így készül az angol toad in the hole