12 °C
borús égbolt
2024. február 23., péntek
Alfréd

Film készül Britney Spears életéről

2016. augusztus 25.
4.9631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Az E! News hivatalos értesülései szerint egy átfogó, több mint 2 órás önéletrajzi film készül Britney Spears életéről, összefoglalva ezzel a pop jelenlegi hercegnőjének tartott híresség teljes karrierjét.

Az eddig kiszivárgott részletek alapján a film egészen a híresség fiatal koráig nyúlna vissza, ezáltal egészen pályafutásának kezdetétől követhetnénk nyomon a sikertörténetet, méghozzá a párkapcsolatokon át a karrierben történt bukásokkal, illetve a reflektorfénybe történt visszatéréssel együtt.

A sztoriban természetesen más híres arcok is felbukkannak majd - legalábbis színészek megformálásával -, ezáltal többek között Justin Timberlake-kel folytatott viharos kapcsolatáról is szó esik benne, akárcsak gyerekkori barátjával, Jason Alexanderrel történt rövid, alig 55 órás házassága mellett.

A film állítólagosan páratlan őszinteséggel mutatja majd be Britney Spears életének legsötétebb időszakát is, amikor a híresség lába alól kicsúszott a talaj, és elvesztette maga körül az irányítást.