12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Felszedett néhány kilót Jennifer Aniston

2014. március 31.
3.4501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Magára szedett néhány felesleges kilót a Jóbarátok sztárjaként megismert Jennifer Aniston, az idén 45 éves színésznő ugyanis bár világ életében jó alakjáról volt híres, az utóbbi időben mégis súlyfeleslege lett.

Ennek azonban meg van a maga oka!

Jennifer ugyanis kiemelte, hogy Justin Theroux, avagy új párja egyszerűen olyan zseniálisan főz, hogy amióta vele él boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban, azóta csak úgy kúsznak fel rá a kilók, ez pedig párja carbonarájának számlájára írható fel.

Aniston szerint ugyanis egyszerűen imádja Theroux carbonaráját, amit rendszeresen el is készít neki a népszerű hollywoodi forgatókönyvíró, és a színésznő szerint ennél az ételnél jobb energiabomba, mi több vigasz nem is létezhet számára egy nehéz napot követően.

Szerinte mióta együtt vannak, csak repkednek fel rá a plusz kilók, de ettől még nem vált olyanná, mint azok a nők, akik hajlamosak elhízni, ha biztonságos és boldog párkapcsolatba kerülnek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Jennifer Anistonon a legfrissebb fotók szerint meg sem látszanak a plusz kilók!