10 °C
borús égbolt
2024. március 02., szombat
Lujza

Felfedték annak a két királyi családtagnak nevét, akik állítólag rasszista megjegyzést tettek Harry herceg születendő gyermekére

2023. november 30.
24.5591
Mariann profilja, adatai
Mariann
Néhány napja robbant az újabb bomba, miszerint Meghan hercegné két királyi családtagot is azzal vádolt meg, hogy rasszista megjegyzéseket tettek születendő gyermekére még 2020 előtt, egészen mostanáig nem derült ki, hogy kik voltak ők.

A "Piers Morgan Uncensored" című műsor szerdai epizódjában felfedték annak a két királyi családtagnak a nevét, akik állítólag rasszista megjegyzéseket tettek a születendő Archie bőrszínére, melyeket véletlenül megemlítettek Omid Scobie könyvének holland példányaiban. A hírek szerint III. Károly király és Katalin hercegné tette ezeket a megjegyzéseket.

Az 58 éves Morgan elmagyarázta nézőinek, hogy bár nem hiszi, hogy a királyi család valaha rasszista megjegyzéseket tett volna, úgy érezte, polgártársainak joga van ilyen információkat megtudni. A palota egyelőre nem kommentálta a pletykákat, de valószínűleg reagálni fognak a súlyos vádakra.
vádolt meg, hogy rasszista megjegyzéseket tettek születendő gyermekére még 2020 előtt, egészen mostanáig nem derült ki, hogy kik voltak ők.'>