9 °C
erős felhőzet
2024. április 21., vasárnap
Konrád

Fedezd fel a különleges Star Wars kiállítást Budapest szívében

2024. február 20.
26.1681
Mariann profilja, adatai
Mariann
Ha a családban van legalább egy Csillagok háborúja rajongó, akkor mindenképpen érdemes felkeresni a Travelling Galaxy kiállítást Budapest központjában, ahol életnagyságú kiállítási darabokkal és interaktív élményekkel gazdagodhatnak a franchise kedvelői.

A Star Wars a világ egyik legismertebb és legkedveltebb filmes univerzuma, melynek világszerte több millió rajongója van. Számukra lehet igazán különleges a Travelling Galaxy kiállítás, ahol Luke Skywalker magyar hangja, Stohl András kísér el bennünket a galaxis utazás során.

A nézelődők életnagyságú, mozgásra és hologramok lejátszására képes R-szériás droidokat láthatnak, melyeket Magyarországon készítettek. A kiállításon láthatóak Ralph McQuarrie aláírásával ellátott eredeti látványtervek másolatai, amelyek különleges értéket képviselnek, tekintve, hogy az alkotó teljes nevét tartalmazzák. A kiállításon lehetőségünk adódik a Birodalom oldalára állni egy rohamosztagos sisakban, vagy csatlakozni a Jedi Rendhez egy fénykard és köpeny segítségével.


Fotó: Travelling Galaxy Kiállítás