Az ünnepek közeledtével egyre többen hajlunk arra, hogy több időt töltsünk a konyhában, finom ételeket, süteményeket készítve, azonban a hagyományos nagymama süteményeket egy egészségesebb édesítővel is megalkothatjuk.
A datolya természetes édesítő, amikből az elmúlt években már megtanulhattunk lehengerlően finom energiaszeleteket készíteni tízóraira és uzsonnára egyaránt.
A datolya természetes édesítő, amikből az elmúlt években már megtanulhattunk lehengerlően finom energiaszeleteket készíteni tízóraira és uzsonnára egyaránt.
Ám ha szirupként használjuk, a kristálycukrot is kivédhetjük általa.
Az általunk sütött finomság így még nagyszerűbb lehet. A datolya magnéziumot, kalciumot, vasat és B-vitamint is tartalmaz. Idén próbálj szakítani a hagyományokkal és süss egy tepsi vegán zserbót datolyaszirup hozzáadásával! Kísérletezésre fel!
Drew és Jonathan Scott segített feldíszíteni idén a Fehér házat